Gatiti cartea: crupe cremoase si Smog
Reteta gatiti cartea: crupe cremoase și Chard ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Pentru $1.65 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 4. O porție conține 377 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cel mai tânăr smog, piper cayenne, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Gătiți cartea: Falafel roșu elvețian crocant, Gătiți cartea: Ciorbă rece cu Ricotta piperată, și Gatiti cartea: supa cremoasa de rosii.
Instrucțiuni
Așezați grăsimile într-un castron și acoperiți cu apă. Se amestecă o dată și se lasă să stea. Când cojile și pleava se ridică în vârf, îndepărtați-le cu o strecurătoare fină de ceai.
Scurgeți grăsimile într-o plasă finăantrenor și clătiți sub apă rece.
Puneți 3 căni de apă într-o cratiță la foc mediu. Când fierbe, adăugați grăsimile și dați focul la foarte mic. Gatiti, amestecand ocazional si adaugand apa cu lingura dupa cum este necesar, timp de 45 de minute, pana cand granulele sunt fragede.
Se adaugă 1 lingură de apă, se acoperă, se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
Reveniți la căldură și bateți untul puțin câte puțin. Se condimentează cu sare și piper negru. Păstrați cald, amestecând ocazional.
Pentru a face bietă: în timp ce grăsimile se gătesc, tăiați tulpinile de bietă în felii de centimetru-inch și tăiați frunzele transversal în panglici de centimetru-inch.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până începe să devină auriu. Se amestecă jumătate din cayenne.
Adăugați tulpinile de smog și aruncați pentru a acoperi bine. Reduceți focul la minim și continuați să gătiți, amestecând frecvent, timp de 4 până la 5 minute.
Când tulpinile încep să crească fragede, ridicați focul la mare și adăugați frunzele. Condimentează cu sarea și ardeiul cayenne rămas. Gatiti 2 minute, amestecand continuu, pana cand frunzele sunt fragede. adăugați oțetul și mai multă sare și cayenne, dacă doriți. aruncați pentru a amesteca.
Pentru a servi, lingurați grâul pe un platou încălzit și faceți o fântână în centrul grâului. Folosiți clești pentru a îndepărta verdeața din tigaie, stoarcând cât mai mult lichid posibil și așezați-le într-un inel în jurul granulelor. Puneți tigaia la foc mare, aduceți sucurile la fierbere și amestecați uleiul de măsline rămas. Puneți sucul în centru bine în grâu.
Se presară cu bietă și se servește imediat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.