Gatiti cartea: creveti prajiti cu Lo Mein si vinaigretta de ghimbir-Susan

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui Cook cartea: creveți prăjiți cu Lo Mein și vinaigretă de ghimbir-Susan. Această rețetă servește 10 și costă 5,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 638 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake groase, ulei de arahide, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan alb, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti Cartea: Orez Prajit Cu Ghimbir, Gătiți cartea: cârnați, creveți și orez prăjit cu pui, și Cum se gătește: se amestecă carnea de vită prăjită cu țelină și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați creveții în jumătate din vinaigretă; lasa la marinat cel putin 2 ore.
Gatiti taiteii lo mein in apa clocotita, sarata. Șocați într-o baie de gheață, scurgeți și adăugați vinaigreta rămasă; aruncă.
Încălziți uleiul într-o tigaie wok sau saut mare.
Scoateți creveții din marinată; căutați în ulei fierbinte.
Scoateți creveții din tigaie și rezervați. (Păstrați marinada de creveți și folosiți-o după cum este necesar în timp ce prăjiți legumele.)
Adăugați varza, morcovii și ciupercile în tigaia fierbinte. Se amestecă până când legumele sunt fragede, adăugând o parte din marinada rezervată de creveți pentru a se umezi după cum este necesar.
Întoarceți creveții fierți și orice marinată rămasă în tigaie. Aruncați pentru a distribui uniform și a încălzi.
Pentru fiecare porție, așezați 6 1/2 uncii (185 grame) de prăjit pe un pat de 3 1/2 uncii (91 grame) tăiței Lo mein; garnisiți cu scallions și semințe de susan.