Gatiti cartea: cocktailul Throwdown
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Cook the Book: The Throwdown Cocktail. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 421 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, pene de tei, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: cocktail de creveti prajiti, Gătiți cartea: Cocktail de creveți în stil Mexican, și Gatiti cartea: PBJ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, 1/2 cană de apă și ghimbirul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se strecoară ghimbirul, se acoperă și se dă la frigider până la rece, cel puțin 30 de minute.
Combinați varul, ananasul, frunzele de mentă, frunzele de busuioc thailandez, zahărul și siropul simplu într-un agitator de cocktail și amestecați bine.
Adăugați romul și agitați timp de 10 secunde.
Umpleți 2 pahare de pietre cu gheață, turnați băutura peste gheață și plutiți 1 lingură de cremă de nucă de cocos peste fiecare băutură.
Garnisiți cu crenguțe de mentă și busuioc thailandez.