Gatiti cartea: coaste scurte de muștar Karashi
Gatiti cartea: karashi muștar coaste scurte ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 679 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Serious Eats are 37 de fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu mustar Dijon, Gatiti cartea: coaste scurte de vita la gratar, și Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu vin rosu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează generos coastele scurte cu sare și piper proaspăt măcinat peste tot.
Bateți împreună muștarul, oțetul balsamic, sosul de soia, zahărul, 1 lingură de piper și 1 linguriță de sare într-un castron pentru a face marinada; pus deoparte.
Preîncălziți un grătar la mediu. Grătiți coastele scurte, acoperite, astfel: începeți cu partea osoasă în sus, la grătar timp de aproximativ 5 minute. Întoarceți coastele scurte, astfel încât partea osului să fie acum în jos (osul va împiedica arderea cărnii) și periați marinada deasupra. Grătiți încă 15 minute, perindând cu mai multă marinată deasupra de încă 3 ori. Când coastele scurte sunt gata, vor fi bogat rumenite și lucioase. Testați pentru coacere folosind"metoda"Nick-and-Peek"".
Lăsați coastele scurte să se odihnească timp de 5 minute și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.