Gatiti cartea: ciocolata Stout Gelato
Gatiti cartea: Chocolate Stout Gelato ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 1427 calorii, 24g de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gelato cu ciocolată, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Etichetă: Gelato de Crema, Gatiti cartea: Gelato cu ulei de masline, și Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru baza de ciocolată: într-o cratiță cu fundul greu, combinați laptele și smântâna.
Se pune la foc mediu-mic și se gătește, amestecând ocazional, astfel încât să nu se formeze o piele, până când încep să se formeze bule minuscule în jurul marginilor și amestecul atinge o temperatură de 170 km F. opriți focul și amestecați pudra de cacao.
Adăugați ciocolata tocată și amestecați sau bateți până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted.
Între timp, într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile până se omogenizează. Bateți treptat zahărul până când este bine încorporat și amestecul este gros și galben pal. Temperați gălbenușurile turnând foarte încet amestecul de lapte fierbinte, amestecând continuu. Întoarceți crema în cratiță și puneți-o la foc mic. Gatiti, amestecand frecvent cu o lingura de lemn, pana cand crema este suficient de groasa pentru a acoperi partea din spate a lingurii si ajunge la o temperatura de 185 litri F. nu aduceti la fierbere.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un vas curat și se răcește la temperatura camerei, amestecând la fiecare 5 minute sau cam așa ceva. Pentru a răci rapid crema, faceți o baie de gheață umplând un castron mare cu gheață și apă și așezând vasul cu crema în el; amestecați crema până se răcește. Odată răcit complet, acoperiți și refrigerați până la frig, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Se toarnă berea într-o cratiță medie și se pune la foc mediu-mic. Aduceți la foc mic și fierbeți până se reduce la 1 cană, urmărind cu atenție tigaia, astfel încât berea să nu fiarbă (scoateți tigaia de pe foc imediat dacă începe să baloneze rapid și să se ridice în vârf).
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească complet.
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până la rece, aproximativ 1 oră.
Bateți ușor berea redusă și pulberea de malț în bază.
Se toarnă amestecul în recipientul unei mașini de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient etanș și congelați cel puțin 2 ore înainte de servire.