Gatiti cartea: ciocolata Stout Gelato

Gatiti cartea: ciocolata Stout Gelato
Gatiti cartea: Chocolate Stout Gelato ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 1427 calorii, 24g de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gelato cu ciocolată, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Etichetă: Gelato de Crema, Gatiti cartea: Gelato cu ulei de masline, și Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru baza de ciocolată: într-o cratiță cu fundul greu, combinați laptele și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Se pune la foc mediu-mic și se gătește, amestecând ocazional, astfel încât să nu se formeze o piele, până când încep să se formeze bule minuscule în jurul marginilor și amestecul atinge o temperatură de 170 km F. opriți focul și amestecați pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Adăugați ciocolata tocată și amestecați sau bateți până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
4
Între timp, într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile până se omogenizează. Bateți treptat zahărul până când este bine încorporat și amestecul este gros și galben pal. Temperați gălbenușurile turnând foarte încet amestecul de lapte fierbinte, amestecând continuu. Întoarceți crema în cratiță și puneți-o la foc mic. Gatiti, amestecand frecvent cu o lingura de lemn, pana cand crema este suficient de groasa pentru a acoperi partea din spate a lingurii si ajunge la o temperatura de 185 litri F. nu aduceti la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un vas curat și se răcește la temperatura camerei, amestecând la fiecare 5 minute sau cam așa ceva. Pentru a răci rapid crema, faceți o baie de gheață umplând un castron mare cu gheață și apă și așezând vasul cu crema în el; amestecați crema până se răcește. Odată răcit complet, acoperiți și refrigerați până la frig, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1
Se toarnă berea într-o cratiță medie și se pune la foc mediu-mic. Aduceți la foc mic și fierbeți până se reduce la 1 cană, urmărind cu atenție tigaia, astfel încât berea să nu fiarbă (scoateți tigaia de pe foc imediat dacă începe să baloneze rapid și să se ridice în vârf).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până la rece, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Bateți ușor berea redusă și pulberea de malț în bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MalțMalț
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
5
Se toarnă amestecul în recipientul unei mașini de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
6
Transferați într-un recipient etanș și congelați cel puțin 2 ore înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista