Gatiti cartea: ciocolata Sabls Sabls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, sare, zahăr cristal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: nori de ciocolata, Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata, și Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În partea de sus a unui cazan dublu sau într-un castron peste apă fierbinte, topiți ciocolata. Când ciocolata este aproape topită, scoateți-o de pe foc și amestecați până se omogenizează. Lăsați deoparte să se răcească; reveniți la cazan dublu doar pentru scurt timp dacă ciocolata începe să se instaleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un mixer prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul la viteză medie până când este neted și palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați zahărul; continuați să bateți, răzuind adesea părțile bolului, până când amestecul este complet neted, 3 până la 5 minute în total. Bateți oul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă ciocolată topită; se amestecă la viteză medie-mică doar până se amestecă, răzuind părțile bolului de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un alt castron, cu o furculiță, amestecați împreună făina de tort, făina de cartofi, pudra de cacao și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Făină De Cartofi
Făină De Tort
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se adaugă la amestecul de ciocolată; se amestecă la viteză mică până se amestecă. Încearcă să nu amesteci prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Puneți vasul cu aluat la frigider; se răcește timp de 10 până la 20 de minute—până când este suficient de ferm pentru a fi manipulat, dar nu prea rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Cu mâna, apăsați aluatul într-un buștean de aproximativ 15 inci lungime și 2 1/2 inci în diametru. (Dacă aluatul este prea lipicios, înfășurați ușor în foaie de folie de plastic pentru a forma rulou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Răspândiți zahărul de cristal pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Așezați buștenul (cu folie de plastic îndepărtată) în zahăr; rulați pentru a acoperi uniform toate suprafețele, cu excepția capetelor. Înfășurați bine în folie de plastic; se răcește până la ferm, cel puțin 4 ore sau până la 3 zile. Jurnalul poate fi, de asemenea, înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Poziționați 2 rafturi în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. Pregătiți 2 foi de biscuiți căptușite cu hârtie pergament sau covorașe de copt antiaderente Silpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Scoateți aluatul din frigider; lăsați să stea aproximativ 10 minute, până când este suficient de cald pentru a felia uniform. Folosind un cuțit de bucătar cu lamă subțire, tăiați jurnalul în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
13
Transferați feliile pe foile de cookie pregătite, lăsând spațiu de 1 inch între fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
14
Coaceți 10 până la 12 minute, până când blaturile sunt plictisitoare. Se răcește pe rafturi de sârmă. Poate fi depozitat într-un recipient etanș până la o săptămână.