Gatiti cartea: chiftele de capra fierte cu anghinare si fenicul
Gatiti cartea: chiftele de capră fierte cu anghinare și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 395 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de albus de ou, piper, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele fierte cu anghinare și fenicul, Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii, și Gatiti cartea: anghinare alla Contadino.
Instrucțiuni
1
Amestecați carnea măcinată, albușul de ou, firimiturile de pâine, șalotele, oregano, mărarul, lingurița de sare și lingurița de piper într—un castron mediu până se uniformizează-adică până când condimentele sunt răspândite uniform pe tot parcursul; și firimiturile de pâine; iar albușul de ou nu mai este vizibil ca un film scummy. Formați acest amestec în 12 mingi de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Carne De Vită Măcinată
Albușuri De Ou
Ceapă Eșalotă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Condimente
Kilograme De Mure (aproximativ
Mărar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți o oală mare la foc mediu. Între timp, întindeți făina pe o farfurie. Rotiți uleiul în oală, apoi rotiți jumătate din bile în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți-le în oală și rumeniți pe toate părțile. (OK, profesori de geometrie, bilele nu au laturi. Dar știi ce vreau să spun.) Aproximativ 7 minute o vor face.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați-le pe o farfurie și repetați cu bilele rămase.
5
Aruncați ceapa, feniculul, roșiile și anghinarea în oală. Se amestecă la foc până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Fenicul
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă bulionul; se amestecă pasta de roșii, sucul de lămâie, scorțișoara, restul de linguriță de sare și restul de linguriță de piper. Pe măsură ce amestecul începe să fiarbă, asigurați-vă că răzuiți bucățile rumenite din oală. Apoi puneți chiftelele în sosul fierbinte și turnați orice suc pe farfurie peste tot. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți încet timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Suc De Lămâie
Chiftele
Scorțișoară
Piper
Bulion
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura