Gatiti cartea: cartofi prajiti cu branza jalape
Gatiti cartea: cartofi prajiti cu branza jalape este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 598 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză velveeta, jalape murat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: cartofi prajiti, Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti, și Gatiti cartea: BBQ Jalape8oro Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii; tăiați în bețișoare de 1/2 inch. Clătiți și uscați cu prosoape de hârtie.
Se toarnă uleiul într-o tigaie de 12 inci; adăugați cartofi, ambalându-i strâns până când uleiul rece aproape îi acoperă.
Porniți focul la mediu; gatiti cartofii, scuturand tigaia pentru a nu se lipi, pana cand incep sa capete o culoare aurie pal, aproximativ 10 minute. Nu mai scuturați tigaia; gătiți încă 8 până la 10 minute.
Presărați jalapele ucrosos uniform deasupra cartofilor. Așteptați 3 minute, apoi faceți același lucru cu ceapa feliată.
Ridicați căldura la mediu-mare; începeți să întoarceți cartofii, mișcându-i constant pentru a promova chiar și rumenirea. Continuați până când cartofii se rumenesc.
Scurgeți și așezați pe o grătar.
Împărțiți uniform între patru boluri; stropiți fiecare cu cantitatea dorită de Chile con Queso.
Se ornează cu felii de jalape murat și se servește imediat.
- face aproximativ 2 cani -
Așezați Velveeta și Ro-tel într-un aragaz lent sau un cazan dublu și gătiți până când Velveeta este topită. (Puteți folosi și un cuptor cu microunde pentru a pregăti acest lucru, dar un aragaz lent menține scufundarea caldă.)