Gatiti cartea: cartofi cu Chile Rajas si oua amestecate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: cartofi cu Chile Rajas și omletă. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 431 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, unt clarificat, ardei iute serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Citește și: Chile Verde, Gatiti cartea: pizza cu scoici si Chile, și Gatiti cartea: tocană de cartofi și Chile verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați ardeii iute poblano și serrano pregătiți în benzi de 1/4 inch (rajas); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Pregătiți un castron căptușit cu prosoape de hârtie. Într-o oală mare, cu fund greu, adăugați 1 1/2 căni de unt clarificat plus 1/2 cană de ulei vegetal și încălziți la foc mediu-mare până când ajunge la 350 km f pe un termometru cu grăsimi adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați cartofii și prăjiți până devin aurii, amestecându-i o dată sau de două ori, aproximativ 12 minute (vor pierde aproximativ o treime din volum). Temperatura va scădea atunci când adăugați cartofii; când revine la 350 de grade F, reduceți ușor căldura. Aveți grijă să nu ardeți cartofii sau uleiul—amestecul de unt-ulei ar trebui să prezinte bule mici, nu Mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
4
În timp ce cartofii se prăjesc, într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de unt clarificat la foc mic și sotati ceapa tăiată cubulețe până începe să se caramelizeze, aproximativ 10 minute. Când ceapa este complet gătită, creșteți focul la mediu-mare și gătiți puțin mai mult pentru a rumeni bucățile. Când cartofii sunt gata, transferați-i în vasul căptușit cu prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei. Când sunt scurse, dar încă fierbinți, transferați într-un castron de servire, praf cu pudră de chile și sare, apoi adăugați ceapa gătită și fâșiile de chile poblano și serrano și aruncați pentru a amesteca toate împreună; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Pentru a servi, așezați tortilele una lângă alta, deschideți fața și suprapuneți pe un platou. Împărțiți amestecul de cartofi în mod egal între tortilla și acoperiți cu ouă amestecate, ceapă verde tocată și cremă (sau smântână). Luați, pliați și mâncați imediat. Sau construiește-ți propriul taco: pune o tortilla, cu fața deschisă, într-o mână. Lingurați o parte din cartofi și ouă, acoperiți cu ceapă verde și cremă (sau smântână), pliați și mâncați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)