Gatiti cartea: cartofi cu Chile Rajas si oua amestecate

Gatiti cartea: cartofi cu Chile Rajas si oua amestecate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: cartofi cu Chile Rajas și omletă. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 431 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, unt clarificat, ardei iute serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Citește și: Chile Verde, Gatiti cartea: pizza cu scoici si Chile, și Gatiti cartea: tocană de cartofi și Chile verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii iute poblano și serrano pregătiți în benzi de 1/4 inch (rajas); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
2
Pregătiți un castron căptușit cu prosoape de hârtie. Într-o oală mare, cu fund greu, adăugați 1 1/2 căni de unt clarificat plus 1/2 cană de ulei vegetal și încălziți la foc mediu-mare până când ajunge la 350 km f pe un termometru cu grăsimi adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați cartofii și prăjiți până devin aurii, amestecându-i o dată sau de două ori, aproximativ 12 minute (vor pierde aproximativ o treime din volum). Temperatura va scădea atunci când adăugați cartofii; când revine la 350 de grade F, reduceți ușor căldura. Aveți grijă să nu ardeți cartofii sau uleiul—amestecul de unt-ulei ar trebui să prezinte bule mici, nu Mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
În timp ce cartofii se prăjesc, într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de unt clarificat la foc mic și sotati ceapa tăiată cubulețe până începe să se caramelizeze, aproximativ 10 minute. Când ceapa este complet gătită, creșteți focul la mediu-mare și gătiți puțin mai mult pentru a rumeni bucățile. Când cartofii sunt gata, transferați-i în vasul căptușit cu prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei. Când sunt scurse, dar încă fierbinți, transferați într-un castron de servire, praf cu pudră de chile și sare, apoi adăugați ceapa gătită și fâșiile de chile poblano și serrano și aruncați pentru a amesteca toate împreună; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pentru a servi, așezați tortilele una lângă alta, deschideți fața și suprapuneți pe un platou. Împărțiți amestecul de cartofi în mod egal între tortilla și acoperiți cu ouă amestecate, ceapă verde tocată și cremă (sau smântână). Luați, pliați și mâncați imediat. Sau construiește-ți propriul taco: pune o tortilla, cu fața deschisă, într-o mână. Lingurați o parte din cartofi și ouă, acoperiți cu ceapă verde și cremă (sau smântână), pliați și mâncați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista