Gatiti cartea: carne de porc si citrice cu Ratatouille

Gatiti cartea: carne de porc și citrice cu Ratatouille ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 511 calorii, 44G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,76 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, muschi de porc, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Gatiti cartea: Seviche de fructe de mare cu citrice, Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline, și Gatiti cartea: raft de miel glazurat cu citrice si otet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un vas nemetalic.
Se presară cu coaja de portocală și se toarnă peste ea sucul de portocale și grapefruit.
Lăsați să se marineze într-un loc răcoros timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți 5 linguri de ulei de măsline într-o caserolă mare, rezistentă la flăcări.
Adăugați ceapa, usturoiul, dovleceii, vinetele și roșiile și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, timp de 8-10 minute, până se înmoaie.
Adăugați frunzele de dafin și cimbru și gătiți la cuptor, neacoperite, timp de 1 oră. se amestecă frecvent.
Scurgeți carnea de porc, rezervând marinada.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie.
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc mare, întorcându-vă frecvent. timp de aproximativ 10 minute, până se rumenesc uniform.
Se transferă într-un vas rezistent la cuptor și se toarnă marinada rezervată.
Se introduce la cuptor și se gătește, ungând frecvent, timp de 1 oră.
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Se amestecă ratatouille cu sucurile de prăjire, apoi se pune carnea de porc deasupra. Reveniți la cuptor și gătiți încă 15 minute.
Scoateți și feliați carnea de porc, apoi serviți-o pe un pat de ratatouille.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.