Gatiti cartea: carne de porc Peached

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Peached Pork. Această rețetă face 6 porții cu 760 calorii, 84G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc, frunze de rozmarin, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: porc smucit, Gatiti cartea: carne de porc cu arpagic, și Gatiti cartea: cotlete de porc sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea pe o suprafață de lucru și tăiați toată grăsimea și membrana. Folosind un ciocan de carne, Lira la o grosime uniformă de 3/4 inch.
Combinați usturoiul, rozmarinul și 6 linguri de ulei de măsline într-un castron mic. Condimentați carnea de porc cu sare și piper după gust și întindeți jumătate din amestecul de usturoi uniform pe suprafață. Întoarceți carnea, condimentați cu sare și piper și acoperiți cu amestecul de usturoi rămas.
Periați o chapa (o bucată plată de fontă pusă pe foc) sau o plită dreptunghiulară din fontă pătrată sau cu două arzătoare de 12 inci cu 1 lingură de ulei de măsline și încălziți la foc mediu până când o picătură de apă sfârâie la suprafață.
Adăugați carnea pe suprafața fierbinte și gătiți până când este bine rumenită și crustă pe prima parte, aproximativ 10 minute. Între timp, aranjați piersicile în jurul cărnii, tăiate cu fața în jos. Punctați untul în jurul și între piersici și lăsați-le să gătească până când sunt carbonizate frumos pe partea tăiată și ușor înmuiate, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un platou și se acoperă pentru a se încălzi.
Când carnea este bine rumenită pe prima parte, întoarceți și gătiți pe cealaltă parte, adăugând încă o lingură de ulei de măsline, dacă este necesar, timp de aproximativ 7 minute, sau până când este gata după gust.
Transferați carnea pe o placă de sculptură, cortați liber cu folie și lăsați să se odihnească timp de 3 minute.
Feliați carnea și serviți piersicile alături.