Gatiti cartea: carne de porc cu ghimbir cu smochine si fenicul Murat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Clay-Pot Ginger Pork cu smochine și fenicul Murat. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 234 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fundul de porc, ghimbirul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smochinele uscate, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Smochine Și Cacao ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: piersici de ghimbir murat, Gătiți cartea: orez cu oală de lut de pui și legume, și Gatiti cartea: pui parfumat cu smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul cu uleiul de măsline într-o oală mare de lut la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ghimbirul; gatiti pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Adăugați carnea de porc, sarea și piperul; amestecați și gătiți încă 10 minute.
Adăugați vinul de prune și smochinele, aduceți la fierbere, amestecați bine, acoperiți și prăjiți timp de 1 1/2 ore.
Scoateți din cuptor și, folosind o lingură de lemn sau o spatulă, rupeți puțin bucățile de porc.
Adăugați sucul de morcovi; reveniți la cuptor pentru încă 30 de minute. Gustați și reglați sarea.
Se servește din vasul de lut sau se transferă pe farfurii individuale calde; garnisiți cu o movilă de fenicul murat.
- face 3 cani fenicul si 2 cani decapare lichid -
Combinați vinul, prunele murate, oțetul și mierea într-un blender; pur și simplu.
Așezați feliile de fenicul într-un castron mare, turnați lichidul și acoperiți bine. Îl poți mânca imediat, dar aromele se îmbunătățesc doar după câteva zile la frigider. Păstrează câteva luni.