Gatiti cartea: Cannellini, Caper, lămâie și crostini de hamsie

Gatiti cartea: Cannellini, Caper, lămâie și crostini de hamsie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 158 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați până la 8 ture piper, fasole cannellini, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: friptura cu unt de hamsie, Gatiti cartea: anghinare cu unt de hamsie, și Gatiti cartea: Crostini de ficat de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un bol mic de amestecare și amestecați pentru a amesteca. Utilizați dintr-o dată (Frankies pune o lingură grămadă pe fiecare pâine prăjită crostini) sau depozitați într-un recipient sigilat la frigider până la câteva zile.
- face puțin mai mult de 1 cană-
Combinați toate ingredientele într-un blender și pur și simplu pentru câteva minute, până când amestecul este chiar verde și neted. Gustați și reglați sarea și piperul după bunul plac. Păstrați pesto-ul într-un recipient acoperit la frigider până la o săptămână. Agitați înainte de utilizare.
- face puțin mai mult de 1 cană -
Tăiați hamsiile, caperele și usturoiul într-o pastă apropiată. (Tăiați aproximativ fiecare, combinați-le și lucrați peste grămadă cu cuțitul.)
Transferați pasta într-un castron, adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie și piperul alb după gust și amestecați împreună. Gustați și adăugați mai mult suc de lămâie dacă este necesar, apoi amestecați pătrunjelul și brânza.