Gatiti cartea: Broccoli si Pesto Tagliatelle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Broccoli and Pesto Tagliatelle. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 662 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de busuioc, tagliatelle, pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Tagliatelle negre cu sepie, Gatiti cartea: Mostaccioli cu Pesto de rosii, și Gatiti cartea: rosii prajite si Pesto de seminte de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și curățați cartoful și tăiați-l în așchii foarte subțiri folosind un curățător de viteză.
Tăiați floretele mici de broccoli de pe cap și puneți-le într-o parte. Înjumătățiți tulpina subțire pe lungime, apoi feliați subțire. Alegeți frunzele de busuioc și aruncați tulpinile.
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată.
Adăugați tulpinile de tagliatelle și broccoli și gătiți conform instrucțiunilor pachetului de tagliatelle. Cu două minute înainte de tagliatelle este gătit, adăugați broccoli și felii de cartofi.
Scurgeți totul într-o strecurătoare peste un castron mare, rezervând o parte din apa de gătit și reveniți în tigaie. Tăiați aproximativ jumătate din frunzele de busuioc și adăugați în tigaie cu pesto și jumătate din parmezan. Dați totul o agitare bună și dacă sosul este prea gros pentru dvs., adăugați un strop de apă de gătit pentru a-l subția puțin.
Împărțiți pastele între bolurile de servire.
Presărați peste restul de parmezan și frunzele de busuioc rămase.
Serviți-i un castron minunat de salată.