Gatiti cartea: Biscuiti din faina de porumb cu unt de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: biscuiți din făină de porumb cu unt de miere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 41 de fani. Un amestec de zahăr, miere, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb, Gatiti cartea: biscuiti înger, și Gatiti cartea: biscuiti Chipotle Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru biscuiți: Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați făina de porumb într-un vas pentru robotul de bucătărie. Cernem împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea și adăugăm la făina de porumb. Pulsați amestecul de făină de porumb o dată pentru a amesteca.
Adăugați untul rece și pulsul până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați 3/4 cană din zară și procesați doar până când aluatul începe să se unească, adăugând mai mult zară după cum este necesar. Nu suprasolicitați aluatul!
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Adunați aluatul și bateți-l într-un dreptunghi gros de aproximativ 1/2 inch. Folosind un tăietor de biscuiți cu diametrul de 3 inci, tăiați 8 până la 10 runde. Pentru a vă asigura că biscuiții cresc corect, făinați tăietorul înainte de a tăia fiecare biscuit și nu răsuciți tăietorul.
Așezați biscuiții, abia atingând, pe o foaie de copt și coaceți până când biscuiții se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Pentru untul de miere: folosiți un mixer electric la viteză mare. Bateți untul înmuiat, mierea și sarea într-un castron până devine pufos.