Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii

Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii
Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $9.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți anghinare pentru bebeluși, suc de lămâie îmbuteliat, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gatiti cartea: anghinare pentru copii, stil Sicilian, Gatiti cartea: anghinare alla Contadino, și Gatiti cartea: anghinare cu unt de hamsie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele exterioare dure ale anghinarei, reducând volumul legumei la jumătate, până când fiecare anghinare are forma unei picături de lacrimă sau a unei flăcări de lumânare, este de culoare verde pal până la galben și este moale la atingere. Cu un cuțit de împerechere, tăiați baza, îndepărtând toate suprafețele aspre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați anghinarea în jumătate și smulgeți orice frunze interioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Într-o oală mare nereactivă, combinați sucul de lămâie, oțetul, uleiul, usturoiul, sarea și frunzele de dafin și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați anghinarea și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Scoateți frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
6
Așezați borcanele într-o oală prevăzută cu un suport și adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele cu 3 inci. Acoperiți oala și aduceți apa la fierbere la foc mare. Procesați anghinarea timp de 25 de minute. Opriți focul și scoateți capacul. După câteva minute scoateți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista