Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii

Gatiti cartea: anghinare marinate pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $9.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți anghinare pentru bebeluși, suc de lămâie îmbuteliat, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gatiti cartea: anghinare pentru copii, stil Sicilian, Gatiti cartea: anghinare alla Contadino, și Gatiti cartea: anghinare cu unt de hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele exterioare dure ale anghinarei, reducând volumul legumei la jumătate, până când fiecare anghinare are forma unei picături de lacrimă sau a unei flăcări de lumânare, este de culoare verde pal până la galben și este moale la atingere. Cu un cuțit de împerechere, tăiați baza, îndepărtând toate suprafețele aspre.
Tăiați anghinarea în jumătate și smulgeți orice frunze interioare.
Într-o oală mare nereactivă, combinați sucul de lămâie, oțetul, uleiul, usturoiul, sarea și frunzele de dafin și aduceți la fierbere.
Adăugați anghinarea și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți frunzele de dafin.
Așezați borcanele într-o oală prevăzută cu un suport și adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele cu 3 inci. Acoperiți oala și aduceți apa la fierbere la foc mare. Procesați anghinarea timp de 25 de minute. Opriți focul și scoateți capacul. După câteva minute scoateți anghinarea.