Gatiti cartea: Achiote-pui marinat învelit în frunze de banană
Gatiti cartea: Achiote - pui marinat învelit în frunze de banan fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 172 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, piept de pui, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană, Achiote-carne de porc frecată coaptă în frunze de banană, și Gatiti cartea: piept de pui la gratar marinat cu citrice.
Instrucțiuni
Așezați semințele de annatto într-un blender și porniți-le până când semințele sunt măcinate. Este în regulă dacă pulberea nu este măcinată uniform—încercați doar să o obțineți cât mai bine.
Așezați ingredientele de marinată rămase în blender și piure până când toate ingredientele sunt bine amestecate într-o pastă.
Scoateți marinada din borcanul blenderului și puneți-o deoparte.
Așezați pieptul de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă (poate fi necesar să folosiți două) și turnați marinada. Asigurați-vă că acoperiți bine puiul cu marinada. Apăsați cât mai mult aer din pungă, sigilați-l și dați-l la frigider timp de cel puțin 45 de minute sau peste noapte.
Pregătiți pachetele de frunze de banană: folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia opt bucăți de frunze de banană, fiecare de aproximativ 12 inci pe 12 inci. Rezervați orice resturi suplimentare de frunze pentru a face legături.
Scoateți puiul marinat din frigider.
Așezați un pătrat de frunze de banană în fața dvs., asigurându-vă că partea strălucitoare este orientată în sus.
Așezați pieptul de pui, cu marinada încă agățată de el, în centrul frunzei și acoperiți-l cu 3 sau 4 felii de roșii și câteva felii de ceapă.
Îndoiți o parte a frunzei peste pui. Suprapuneți partea opusă peste frunză. Îndoiți cele două capete spre centru și așezați pachetul pe o foaie de copt cu cusătura în jos. Rupeți o fâșie lungă dintr-o bucată suplimentară de frunză de banană și legați-o în jurul pachetului umplut cu pui pentru a o asigura. Repetați cu puiul rămas.
Încălziți grătarul la maxim (550 de metri pătrați) și închideți capacul. Așteptați cel puțin 15 minute înainte de a reduce căldura la mediu-mare (450 m.f) și continuați.
Așezați pachetele de frunze de banană pe grătar, închideți capacul și gătiți timp de 25 de minute. Frunzele vor deveni maro închis și vor avea un aspect ars. De asemenea, vor începe să emane un miros de fum.
Servi: îngrămădiți pachetele cu frunze de banană pe un platou de servire și permiteți oaspeților dvs. să se servească singuri și să-și desfacă pachetele.