Gata cu șuncă de Paște sărată

Gata cu șuncă de Paște sărată
Dacă aveți aproximativ 13 ore de petrecut în bucătărie, nu mai mult șuncă sărată de Paște ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1012 g de proteine , 786 g de grăsimi și un total de 14206 calorii . Această rețetă servește 1. Pentru 22,43 USD per porție , această rețetă acoperă 82% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Paste . 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ananas, lapte, zahăr brun și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Cu un scor de 91% , acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: șuncă de Paște , șuncă de Paște și șuncă de Paște glazurată .

Instrucțiuni

1
Tăiați orice grăsime vizibilă de pe suprafața șuncii și puneți-o cu partea tăiată în jos într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Turnați suficient lapte peste șuncă, astfel încât să ajungă la aproximativ 1/4 inch adâncime în fundul tigaii. Folosiți-vă mâinile pentru a împacheta șunca într-un strat generos de zahăr brun. Acoperiți zahărul brun cu un strat de ananas zdrobit, împachetat în același mod. Este în regulă să ai câteva locuri goale, dar încearcă să nu o faci. Acoperiți șunca cu folie de aluminiu și puneți-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Cand cuptorul este incins, punem in cuptor sunca, inca acoperita cu folie. Se prăjește timp de 30 de minute. După 30 de minute, îndepărtați folia de aluminiu și ungeți cu orice sucuri care s-au acumulat în fundul cratiței. Continuați să prăjiți încă 30 de minute sau până când șunca este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Chenin Blanc

Pinot Noir, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru șunca de Paște. Riesling și chenin blanc au o notă de dulceață care completează aromele dulci și sărate ale șuncii. Dacă preferați roșul, un roșu deschis ca pinot noir va fi potrivit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vinum Cellars Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Vinum Cellars Pinot Noir
Vinum Cellars Pinot Noir
Culoarea acestui generos Pinot Noir este o culoare rubin profund vibrant. Aromele au note parfumate uimitoare, tipice Pinot Noir fin, iar acesta exprimă note de cireșe coapte și zmeură sălbatică cu mirodenii de trufe, cuișoare și anason stelat. Gustul are o aciditate mare si un echilibru stralucit datorita strugurilor culesi la maturitate; nu prea copt. Aceste note sunt exprimate sub formă de cireșe coapte și vanilie de cireș, un miez sappy de stejar francez, vanilie și moca, care par foarte mătăsos la gust și la final.
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista