Garoafa inox
Garoafă de garoafă de la Olt este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această masă de dimineață are 169 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap de la magazin și ridica ouă, nestle garoafă de la centaurul de lapte evaporat, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă amestecate | cum se fac ouă amestecate / ou s, Totul Omletă, și Cele Mai Bune Ouă Amestecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti impreuna ouale si laptele evaporat intr-un bol mediu. Pulverizați tigaia mare cu spray de gătit antiaderent; se încălzește la foc mediu-mic.
Se toarnă amestecul de ou în tigaie. Gatiti, fara agitare, pana cand amestecul de ou incepe sa se fixeze pe fund si in jurul marginilor.
Cu o spatulă sau o lingură, ridicați amestecul de ouă fierte, astfel încât amestecul de ouă nefierte să curgă dedesubt. Continuați să gătiți, amestecând ușor, până când amestecul de ouă este gătit și încă umed.
Scoateți din căldură. Condimentează cu sare și piper.