Garnitură de salsa picantă cu fasole și porumb

Salsa picantă cu fasole și porumb este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție conține 85 de calorii , 5 g de proteine și 1 g de grăsimi . Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Dacă aveți la îndemână fasole neagră, boabe de porumb, salsa și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 47% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Salată verde cu vinegretă dulce-picantă de busuioc , Garnitură de fasole cannellini cu fenicul, ceapă roșie și șofran și Salată de castraveți și fasole cannellini .
Instrucțiuni
Combinați fasolea neagră, salsa, porumbul, ceapa și ardeiul gras într-un bol mare. Acoperiți și dați la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.