Garnitură de salsa picantă cu fasole și porumb

Garnitură de salsa picantă cu fasole și porumb
Salsa picantă cu fasole și porumb este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție conține 85 de calorii , 5 g de proteine și 1 g de grăsimi . Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Dacă aveți la îndemână fasole neagră, boabe de porumb, salsa și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 47% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Salată verde cu vinegretă dulce-picantă de busuioc , Garnitură de fasole cannellini cu fenicul, ceapă roșie și șofran și Salată de castraveți și fasole cannellini .

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea neagră, salsa, porumbul, ceapa și ardeiul gras într-un bol mare. Acoperiți și dați la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista