Garnitură De Conopidă Spartă
Garnitura de conopidă zdrobită necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 159 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. Dacă aveți la îndemână sare, conopidă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 38 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Farfurie De Conopidă (Garnitură), Ardei umpluți cu fasole plus o farfurie laterală de conopidă și fasole cu sos de lămâie-unt-usturoi, și Fel De Mâncare Dulce De Porumb (Garnitură).
Instrucțiuni
Puneți conopida într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se fierbe 10 minute, sau pana cand se inmoaie.
Scurgeți și întoarceți conopida în oală.
Amestecați untul, piperul negru, sarea și usturoiul în conopida gătită.
Amestecați amestecul de conopidă cu un masher de cartofi sau bateți până la o consistență netedă similară cu piureul de cartofi.