Garnitura de Kale a lui Dawn

Garnitura de Kale a lui Dawn
Garnitura Dawn ' s Kale este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 123 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sare de mare, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Rețete similare includ Farfurie Cu Porumb Dulce (Garnitură), Vas De Conopidă(Garnitură), și Garnitură De Castraveți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați caju și 1 lingură de ulei de măsline într-un castron; aruncați pentru a acoperi caju în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CajuCaju
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se întinde pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Prăjiți caju în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și parfumat, agitând ocazional foaia de copt, 5 până la 10 minute. Urmăriți cu atenție pentru a nu arde. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Gatiti si amestecati ceapa in uleiul incins pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați usturoiul în ceapă și gătiți încă 1 minut înainte de a amesteca varza în amestecul de ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
KaleKale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați un capac pe tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când varza se înmoaie, aproximativ 7 minute. Amestecați spanacul în amestec, condimentați cu sarea de mare și piperul alb și continuați să gătiți până când spanacul se ofilește, aproximativ 3 minute. Aruncați caju cu amestecul pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
CajuCaju
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista