Garnitura de Kale a lui Dawn
Garnitura Dawn ' s Kale este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 123 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sare de mare, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Rețete similare includ Farfurie Cu Porumb Dulce (Garnitură), Vas De Conopidă(Garnitură), și Garnitură De Castraveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Combinați caju și 1 lingură de ulei de măsline într-un castron; aruncați pentru a acoperi caju în ulei.
Se întinde pe o foaie de copt.
Prăjiți caju în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și parfumat, agitând ocazional foaia de copt, 5 până la 10 minute. Urmăriți cu atenție pentru a nu arde. Pune deoparte.
Încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Gatiti si amestecati ceapa in uleiul incins pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați usturoiul în ceapă și gătiți încă 1 minut înainte de a amesteca varza în amestecul de ceapă și usturoi.
Așezați un capac pe tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când varza se înmoaie, aproximativ 7 minute. Amestecați spanacul în amestec, condimentați cu sarea de mare și piperul alb și continuați să gătiți până când spanacul se ofilește, aproximativ 3 minute. Aruncați caju cu amestecul pentru a servi.