Garlicky Saut Inktived Kale

Garlicky Saut Inktived Kale
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Garlicky saut Kale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 47 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Saut Kale Garlicky cu ceapă, nuci de pin și Craisins, Usturoi Saut Ciuperci, și Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți 2 minute sau doar până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați kale; saut 2 minute, se clatina frecvent. Se amestecă bulionul de pui, sarea și piperul; acoperiți și gătiți 3 minute la foc mediu sau doar până când varza se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
KaleKale
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista