Garlicky Saut Inktived Kale
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Garlicky saut Kale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 47 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Saut Kale Garlicky cu ceapă, nuci de pin și Craisins, Usturoi Saut Ciuperci, și Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți 2 minute sau doar până când usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați kale; saut 2 minute, se clatina frecvent. Se amestecă bulionul de pui, sarea și piperul; acoperiți și gătiți 3 minute la foc mediu sau doar până când varza se ofilește.