Garlicky Saut Inktived Kale

Garlicky Saut Inktived Kale
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Garlicky saut Kale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 47 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Saut Kale Garlicky cu ceapă, nuci de pin și Craisins, Usturoi Saut Ciuperci, și Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți 2 minute sau doar până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați kale; saut 2 minute, se clatina frecvent. Se amestecă bulionul de pui, sarea și piperul; acoperiți și gătiți 3 minute la foc mediu sau doar până când varza se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
KaleKale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista