Garlicky Hoisin Beef
Garlicky Hoisin carne de vită este un fără gluten și fără lactate sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scallions, Rețetă sos de usturoi hoisin, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Sos Garlicky Hoisin, Sparanghel învelit cu carne de vită Garlicky – aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, și Carne de vită Hoisin cu legume.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați 2 linguri de ulei și încălziți timp de 30 de secunde.
Adăugați friptura și amestecați-o până când este gătită, 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie. Ștergeți tigaia. Reduceți căldura la mediu-mare, adăugați uleiul rămas și încălziți timp de 30 de secunde.
Adăugați ardeiul gras și gătiți, amestecând continuu, timp de 10 secunde.
Adăugați cartoful dulce și apa. Acoperiți parțial și gătiți, amestecând ocazional, timp de 7 minute.
Adăugați mazărea și scallions și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați sosul Hoisin Garlicky și creșteți căldura la mare. Când începe să baloneze, adăugați friptura. Se amestecă până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Serviți imediat peste orez. Bacsis: Cotletele de porc sau curcan pot sta în locul cărnii de vită, iar fasolea verde pentru zahăr.