Garlicky Broccoli Rabe

Garlicky Broccoli Rabe
Garlicky Broccoli Rabe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 56 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, broccoli rabe, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Garlicky Broccoli Rabe, Usturoi Broccoli Rabe Paste, și Paste Cu Broccoli Usturoi Rabe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti broccoli rabe in apa clocotita 6 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți și scufundați broccoli rabe în apă cu gheață; scurgere. Tăiați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă broccoli rabe, sare și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista