Garganelli cu Ragu de rață

Garganelli cu Ragu de rață
Garganelli cu Ragu de rață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1252 calorii. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ouă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Garganelli cu Ragu de rață, Garganelli cu mistreț Ragu, și Spaccatelle Cu Ragu De Rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bucățile de rață, îndepărtați toată grăsimea vizibilă și lăsați-o deoparte pentru cicciolli. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2
Într-o caserolă cu fund gros sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline până aproape fumând la foc mediu-mare. Condimentați bucățile de rață cu sare și piper și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scoateți bucățile de rață pe o farfurie și adăugați ceapa, morcovul, usturoiul, țelina și salvia în caserolă și gătiți la foc mic până se înmoaie, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați vinul, roșiile și bulionul de pui și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
TomateTomate
VinVin
5
Adăugați bucățile de rață, apoi coborâți focul, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Scoateți bucățile de rață și, când este suficient de rece pentru a manipula, trageți toată carnea de pe oase. Întoarceți carnea în oală și fierbeți neacoperit 30 de minute, sau până când este destul de gros. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Împărțiți aluatul de paste pregătit în 3 bile de dimensiuni uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
8
Rulați fiecare bilă la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
RolaRola
9
Tăiați pastele în pătrate de 2 inci și rotiți fiecare pătrat în jurul unei dibluri, colț în colț, pentru a forma plume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
RolaRola
10
Așezați garganelli pe o tavă de foi prăfuită cu semolă, acoperiți cu un prosop umed și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
11
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
12
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, puneți suficient ragu pentru a acoperi, dar nu copleșiți pastele și aruncați la foc mediu pentru a încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Aruncați garganelli în apa clocotită și gătiți 2 minute, până se înmoaie încă al Dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
14
Scurgeți pastele, rezervând apa și adăugați pastele în ragu. Aruncați la foc mare 2 minute pentru a acoperi, adăugând un strop de apă de gătit pentru paste, dacă este necesar, pentru a menține sosul la consistența corespunzătoare. Împărțiți pastele în 4 boluri de paste încălzite, radeți Parmigiano peste fiecare castron și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BazaBaza
17
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
18
Rulați sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista