Garbanzo Bean Burgers

Garbanzo Bean Burgers
Garbanzo Bean Burgers este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână fasole garbanzo, morcov, pastă de tahini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este super. Rețete similare includ Garbanzo Bean Burgers, Garbanzo Burgers, și Garbanzo Fasole Negrese.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea garbanzo în vasul unui robot de bucătărie cu ardei gras, morcov, usturoi, ardei iute roșu, coriandru, tahini, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
TahiniTahini
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați capacul pe robotul de bucătărie și pulsați de 5 ori, apoi răzuiți părțile laterale și pulsați amestecul până când este amestecat uniform. Dacă amestecul pare uscat, adăugați ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Refrigerați amestecul de burger de fasole garbanzo timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bean BurgerBean Burger
4
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți o foaie de copt cu hârtie pergament sau ungeți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Formați amestecul de burger de fasole garbanzo răcit în prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bean BurgerBean Burger
6
Coaceți 20 de minute, apoi răsturnați cu grijă burgerii și coaceți încă 10 minute sau până când se rumenesc uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista