Garbanzo Bean Burgers
Garbanzo Bean Burgers este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână fasole garbanzo, morcov, pastă de tahini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este super. Rețete similare includ Garbanzo Bean Burgers, Garbanzo Burgers, și Garbanzo Fasole Negrese.
Instrucțiuni
Așezați fasolea garbanzo în vasul unui robot de bucătărie cu ardei gras, morcov, usturoi, ardei iute roșu, coriandru, tahini, sare și piper.
Așezați capacul pe robotul de bucătărie și pulsați de 5 ori, apoi răzuiți părțile laterale și pulsați amestecul până când este amestecat uniform. Dacă amestecul pare uscat, adăugați ulei de măsline.
Refrigerați amestecul de burger de fasole garbanzo timp de 30 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți o foaie de copt cu hârtie pergament sau ungeți ușor cu spray de gătit.
Formați amestecul de burger de fasole garbanzo răcit în prăjituri.
Coaceți 20 de minute, apoi răsturnați cu grijă burgerii și coaceți încă 10 minute sau până când se rumenesc uniform.