Garam Masala Ouă Deviled
Reteta Garam Masala Deviled Ouă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 79 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de jalape Chile, chutney de mango, ouă fierte tari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Garam Masala Ouă Deviled, garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți ouăle, apoi tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Transferați gălbenușurile într-un castron mic și amestecați cu furculița.
Se amestecă în maioneză. Se amestecă ceapa, jalapeincormalo, chutney și garam masala. Se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă amestecul de gălbenuș în alb. Acoperiți generos cu ridichi tocate . (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți ușor și refrigerați.)
Disponibil în majoritatea supermarketurilor, chutney-ul mango variază foarte mult ca calitate și aromă în funcție de marcă. Vă recomandăm chutney-ul comerciantului Joe. Garam masala este disponibil în secțiunea de condimente din multe supermarketuri și pe piețele indiene.