Ganache pentru ciocolată caldă și Mochas
Ganache pentru ciocolată caldă și Mochas este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mochas Cu Ciocolată Cu Lapte, Mochas De Banane Cu Sos De Ciocolată De Bază, și Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un castron mic sau într-o cană de măsurare din sticlă cu 2 căni.
Se toarnă apa clocotită peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează și ciocolata se topește. Dacă aveți un blender de imersie, utilizați-l pentru a emulsiona complet amestecul.
Ganache poate fi păstrat într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână. Reîncălziți ușor într-un cuptor cu microunde înainte de utilizare.
James Freeman este fondatorul și proprietarul Blue Bottle Coffee Company. După ce a început într-o mică magazie de ghiveci transformată în Oakland în urmă cu câțiva ani, Blue Bottle este acum cel mai important prăjitor artizanal al țării, cu șase caf-uri în zona Golfului San Francisco, Prăjitoare pe ambele coaste și o prezență pe High Line și în Rockefeller Ceneter și Chelsea în Manhattan. În plus față de CAF-urile sale, Blue Bottle este servit în restaurante rafinate la nivel național, inclusiv Chez Panisse, Gramery Tavern, Coi și altele și atrage în mod regulat atenția presei naționale. Vezi www.bluebottlecoffee.com pentru mai mult.Caitlin Freeman este patiserul rezident al Blue Bottle Coffee Company și a fost proprietarul de multă vreme al magazinului de prăjituri și dulciuri din San Francisco, miette. James și Caitlin Freeman locuiesc în San Francisco, CA.Scriitor de personal pentru San Francisco Chronicle ' s secțiunea alimentară timp de zece ani, Tara Duggan a câștigat un premiul James Beard pentru cea mai bună rubrică de ziar și a fost nominalizat la un premiu suplimentar James Beard pentru scrierea de lungmetraje. Locuiește cu familia ei în San Francisco, iar aceasta este a treia ei carte.