Gambe de vițel fiert, stilul Milano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 444 calorii, 59G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, cozi de vițel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gambe De Vițel Fierte, Cozi De Vițel Fierte Cu Vin, și Osso Bucco: Gambe De Vițel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați excesul de grăsime din gambele de vițel. Înveliți vițelul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
Făină Pentru Toate Scopurile
Vitel
2
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti vitelul in ulei aproximativ 20 de minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți vițelul în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
5
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore sau până când vițelul este foarte fraged și se îndepărtează de oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
6
Scoateți vițelul și legumele din aragaz, folosind lingura cu fante; așezați pe platoul de servire. Degresați grăsimea din sucurile de vițel în aragaz, dacă doriți.