Gambe De Vițel Fiert, Stil Milano

Gambe De Vițel Fiert, Stil Milano
Gambe de vițel fiert, stilul Milano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 444 calorii, 59G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, cozi de vițel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gambe De Vițel Fierte, Cozi De Vițel Fierte Cu Vin, și Osso Bucco: Gambe De Vițel Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din gambele de vițel. Înveliți vițelul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VitelVitel
2
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti vitelul in ulei aproximativ 20 de minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți vițelul în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
5
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore sau până când vițelul este foarte fraged și se îndepărtează de oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
6
Scoateți vițelul și legumele din aragaz, folosind lingura cu fante; așezați pe platoul de servire. Degresați grăsimea din sucurile de vițel în aragaz, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Se toarnă sucuri peste vițel și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VitelVitel
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista