Galette de pere, Roquefort și ceapă caramelizată
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pear, Roquefort și Galette de ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă, unt, brânză roquefort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte caramelizate cu ceapă, nucă și Roquefort, Galette de dovlecei și ceapă caramelizată, și Galette De Dovlecei Și Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mic, 30 pana la 35 de minute sau pana cand ceapa este caramelizata, amestecand des. Se amestecă sare și piper; pus deoparte.
Desfaceți piecrust și rulați într-un cerc de 14 " pe o suprafață ușor făinată.
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Combinați feliile de pere și făina; aruncați ușor pentru a acoperi.
Răspândiți trei sferturi de ceapă peste piecrust, lăsând o margine de 4 " în jurul marginilor. Aranjați feliile de pere peste ceapă; se acoperă cu ceapa rămasă, nucile pecan și brânza. Îndoiți marginile de aluat de 4", apăsând ușor pentru a sigila.
Ungeți aluatul cu ou bătut.
Coaceți la 425 timp de 24 până la 25 de minute sau până devin aurii, ecranând cu folie de aluminiu, dacă este necesar, pentru a preveni rumenirea excesivă. Se răcește pe foaia de copt pe un suport de sârmă 5 minute.
Se servește cald sau se răcește la temperatura camerei pe grătar.