Galette de migdale - pere este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână zahăr, praf de copt, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear Almond Galette, Galette de pere, cireșe uscate și migdale, și Pear Galette.
Instrucțiuni
1
Pulsați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un robot de bucătărie 30 de secunde pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt. Pulsați până când bucățile de unt au dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Mazăre
3
Adăugați zară și extract de migdale; pulsați până când aluatul se reunește. Formați aluatul într-un disc, pudrând ușor cu făină. Acoperiți în folie de plastic sau hârtie de ceară și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Lapte Bătut
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Hârtie De Ceară
1
Bateți albușul de ou și zahărul cofetarilor într-un castron până se spumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați migdale, unt și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Migdale
Unt
3
Bateti. La frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Cojiți și miez de pere, apoi tăiați-le în felii de aproximativ 1/4 inch grosime; aruncați într-un castron cu suc de lămâie și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți de hârtie pergament cu făină; puneți aluatul deasupra și praf ușor cu făină; acoperiți cu o altă foaie de pergament și întindeți aluatul într-un cerc de aproximativ 12 inci în diametru. Îndepărtați stratul superior de pergament. Inversați aluatul pe o foaie de copt tapetată cu a treia foaie de pergament. Tăiați în jurul marginilor aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Întindeți crema peste aluat, lăsând o margine de 1 inch. Aranjați feliile de pere în cercuri concentrice peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
Aluat
Pere
3
Se presară cu zahăr și scorțișoară. Îndoiți marginile aluatului peste pere, sertizând aluatul pentru a închide capetele perelor. Împrăștiați uniform bucăți de unt deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Aluat
Pere
Zahăr
4
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când perele sunt fragede și crusta este aurie. (Acoperiți partea superioară cu o foaie de folie dacă începe să se suprasolicite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
5
Scoateți; acoperiți marginile tartei cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Căldură broiler. Glazurați partea superioară a perelor sub broiler, la aproximativ 6 inci de căldură, 1 minut sau până când perele sunt maronii aurii. Se răcește pe foaia de copt 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pui Broiler
7
Transferați (pe pergament) în raft pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari.