Galette De Migdale-Pere

Galette De Migdale-Pere
Galette de migdale - pere este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână zahăr, praf de copt, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear Almond Galette, Galette de pere, cireșe uscate și migdale, și Pear Galette.

Instrucțiuni

1
Pulsați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un robot de bucătărie 30 de secunde pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt. Pulsați până când bucățile de unt au dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MazăreMazăre
3
Adăugați zară și extract de migdale; pulsați până când aluatul se reunește. Formați aluatul într-un disc, pudrând ușor cu făină. Acoperiți în folie de plastic sau hârtie de ceară și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1
Bateți albușul de ou și zahărul cofetarilor într-un castron până se spumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați migdale, unt și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
MigdaleMigdale
UntUnt
3
Bateti. La frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Cojiți și miez de pere, apoi tăiați-le în felii de aproximativ 1/4 inch grosime; aruncați într-un castron cu suc de lămâie și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți de hârtie pergament cu făină; puneți aluatul deasupra și praf ușor cu făină; acoperiți cu o altă foaie de pergament și întindeți aluatul într-un cerc de aproximativ 12 inci în diametru. Îndepărtați stratul superior de pergament. Inversați aluatul pe o foaie de copt tapetată cu a treia foaie de pergament. Tăiați în jurul marginilor aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Întindeți crema peste aluat, lăsând o margine de 1 inch. Aranjați feliile de pere în cercuri concentrice peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
AluatAluat
PerePere
3
Se presară cu zahăr și scorțișoară. Îndoiți marginile aluatului peste pere, sertizând aluatul pentru a închide capetele perelor. Împrăștiați uniform bucăți de unt deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
AluatAluat
PerePere
ZahărZahăr
4
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când perele sunt fragede și crusta este aurie. (Acoperiți partea superioară cu o foaie de folie dacă începe să se suprasolicite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Scoateți; acoperiți marginile tartei cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Căldură broiler. Glazurați partea superioară a perelor sub broiler, la aproximativ 6 inci de căldură, 1 minut sau până când perele sunt maronii aurii. Se răcește pe foaia de copt 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
7
Transferați (pe pergament) în raft pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
8
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista