Galette De Migdale-Pere
Galette de migdale - pere este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână zahăr, praf de copt, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear Almond Galette, Galette de pere, cireșe uscate și migdale, și Pear Galette.
Instrucțiuni
Pulsați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un robot de bucătărie 30 de secunde pentru a combina.
Adăugați unt. Pulsați până când bucățile de unt au dimensiunea mazării.
Adăugați zară și extract de migdale; pulsați până când aluatul se reunește. Formați aluatul într-un disc, pudrând ușor cu făină. Acoperiți în folie de plastic sau hârtie de ceară și refrigerați 1 oră.
Bateți albușul de ou și zahărul cofetarilor într-un castron până se spumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați migdale, unt și extract de migdale.
Cojiți și miez de pere, apoi tăiați-le în felii de aproximativ 1/4 inch grosime; aruncați într-un castron cu suc de lămâie și coajă.
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți de hârtie pergament cu făină; puneți aluatul deasupra și praf ușor cu făină; acoperiți cu o altă foaie de pergament și întindeți aluatul într-un cerc de aproximativ 12 inci în diametru. Îndepărtați stratul superior de pergament. Inversați aluatul pe o foaie de copt tapetată cu a treia foaie de pergament. Tăiați în jurul marginilor aluatului.
Întindeți crema peste aluat, lăsând o margine de 1 inch. Aranjați feliile de pere în cercuri concentrice peste cremă.
Se presară cu zahăr și scorțișoară. Îndoiți marginile aluatului peste pere, sertizând aluatul pentru a închide capetele perelor. Împrăștiați uniform bucăți de unt deasupra umpluturii.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când perele sunt fragede și crusta este aurie. (Acoperiți partea superioară cu o foaie de folie dacă începe să se suprasolicite.)
Scoateți; acoperiți marginile tartei cu folie.
Căldură broiler. Glazurați partea superioară a perelor sub broiler, la aproximativ 6 inci de căldură, 1 minut sau până când perele sunt maronii aurii. Se răcește pe foaia de copt 5 minute.
Transferați (pe pergament) în raft pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari.