Galette De Mere-Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Galette de mere-pere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, conserve de caise, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Galette de pere și mere, Galette de mere, pere și gutui, și Pear Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Pe o suprafață ușor făinată, așezați o bucată deasupra celeilalte și rotiți teancul într-un cerc de 16 inci.
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Întindeți 1/4 cană de conserve pe crustă, lăsând o margine de 2 inci. Într-un castron mare, aruncați merele, perele, făina, sucul de lămâie, ghimbirul, scorțișoara și 3 linguri de zahăr.
Transferați în crustă, lăsând marginea limpede. Îndoiți marginile crustei peste amestecul de fructe.
Ungeți oul pe crustă și presărați cu lingurița rămasă de zahăr.
Coaceți până când crusta se rumeneste și fructul este fraged, 50 până la 60 de minute. Într-o cratiță mică, încălziți restul de 2 linguri de conserve și 1 lingură de apă la foc mediu până la lichid, 2 până la 3 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Pentru a-l aduce: Galeta poate fi făcută cu o zi înainte; acoperiți-l bine cu folie de plastic. Pentru a preveni alunecarea pe farfuria de servire, tamponați câteva conserve în centrul farfuriei înainte de a așeza Galeta deasupra.