Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Galette de mere-pere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, conserve de caise, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Galette de pere și mere, Galette de mere, pere și gutui, și Pear Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F. Pe o suprafață ușor făinată, așezați o bucată deasupra celeilalte și rotiți teancul într-un cerc de 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Întindeți 1/4 cană de conserve pe crustă, lăsând o margine de 2 inci. Într-un castron mare, aruncați merele, perele, făina, sucul de lămâie, ghimbirul, scorțișoara și 3 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați în crustă, lăsând marginea limpede. Îndoiți marginile crustei peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Ungeți oul pe crustă și presărați cu lingurița rămasă de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Coaceți până când crusta se rumeneste și fructul este fraged, 50 până la 60 de minute. Într-o cratiță mică, încălziți restul de 2 linguri de conserve și 1 lingură de apă la foc mediu până la lichid, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Periați fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Se servește cald sau la temperatura camerei. Pentru a-l aduce: Galeta poate fi făcută cu o zi înainte; acoperiți-l bine cu folie de plastic. Pentru a preveni alunecarea pe farfuria de servire, tamponați câteva conserve în centrul farfuriei înainte de a așeza Galeta deasupra.