Galette De Cireșe Proaspete
Proaspăt Cherry Galette este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 400 de calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți lapte de unt, amidon de porumb, zahăr turbinado și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă cu cireșe (sau Galette de cireșe) de Ziua Tatălui, Fresh Fig Galette, și Fresh Fig Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Desfaceți aluatul de plăcintă pe pergament și rotiți-l într-un cerc de 12 1/2 inch.
Combinați 1 lingură de zahăr și 1 1/2 lingurițe de amidon de porumb, amestecând cu un tel.
Presărați amestecul de amidon de porumb peste aluat, lăsând o margine de 2 inci.
Combinați cireșele, restul de 2 linguri de zahăr granulat, coajă și suc; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați amestecul de cireșe peste aluat, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginea aluatului peste cireșe, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial cireșele).
Ungeți marginile aluatului cu zară.
Presărați zahăr turbinado peste cireșe și marginile aluatului.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când aluatul se rumeneste și sucurile sunt bulbucate.
Scoateți din cuptor; se răcește pe tigaie cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.