Galetele de cartofi cu Crab, creveți și sparanghel sunt un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 365 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praz, unt, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Galete De Cartofi Dulci, Fingerling Galettes De Cartofi Cu Arpagic Cr Și Fra FRA Și Afumat, și Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod răcoritor de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se fierb stocurile și șalotele în cratiță până se reduc la 3/4 cană, 20 de minute. Pune deoparte. Gatiti sparanghelul in apa clocotita cu sare pana cand este crocant-fraged, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Ceapă Eșalotă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scurgere.
4
Placă sigură pentru cuptorul cu microunde cu folie de plastic. Suprapuneți suficiente runde de cartofi (aproximativ 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor Cu Microunde
5
pe plastic pentru a forma rotund de 4 inci. Cuptorul cu microunde la mare până aproape fraged, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
6
Transferați Galeta de cartofi pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Stropiți cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
8
Se presară sare și piper. Repetați cu cartofii rămași și 3 lingurițe de ulei pentru a forma în total 4 galete. (Stocul redus, sparanghelul și galetele pot fi făcute cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.) Topiți 1 lingură de unt în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sparanghel
Cartofi
Unt
Stoc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați praz. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
10
Adăugați crab, smântână și arpagic; se fierbe la foc mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Arpagic
Cremă
Crabi
11
Se ia de pe foc. Acoperiți pentru a vă încălzi. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați creveți; saut până la doar opac în centru, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
13
Adăugați sparanghel; aruncați la căldură. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sparanghel
14
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați galete și gătiți până când sunt crocante și rumenite, 1 1/2 minute pe fiecare parte; transferați 1 galetă pe fiecare din cele 4 farfurii. Aduceți stocul redus la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
16
Se ia de pe foc.
17
Adăugați restul de 2 linguri de unt;bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
18
Top galete de cartofi cu amestec de crab. Aranjați creveții deasupra crabului. Înconjurați cu sparanghel. Lingura stoc peste.