Fără Gluten sau pâine scurtă de grâu
Fără Gluten sau pâine scurtă de grâu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 12 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 71 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, făină fără gluten/grâu, zahăr muscovado pal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine Scurtă Cu Unt Brun (Fără Gluten + Fără Zahăr Rafinat), Aluat sănătos de prăjituri cu lămâie cu unt (fără zahăr și fără gluten!), și Pâine Scurtă Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 -14°.Bateți untul sau întindeți-l cu zahărul până când este moale și ușor.
Adăugați Mămăliga sau migdalele, făina și coaja de lămâie și amestecați-le ușor cu degetele. Apăsați în fundul unei tăvi de copt, la aproximativ 2 cm adâncime.
Coaceți timp de 25 de minute, apoi îndepărtați și tăiați în forme de biscuiți. Reveniți la cuptor pentru încă 5-10 minute, apoi răciți înainte de a tăia din nou și îndepărtați cu atenție cu o spatulă.