Masa Neo-tradițională de creveți și crupe este o pescatarian felul principal. O porție conține 1317 calorii, 42G de proteine, și 93G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, condimente cu fructe de mare, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Silpancho (Masă Tradițională Boliviană), Tortma Stew - Micul meu răsucire pe o masă tradițională arabă, și Cel mai simplu mod de a mânca acasă – planuri de masă săptămânale {aragaz tradițional și lent} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați creveții într-un castron cu muștar Dijon până când sunt acoperite și presărați cu condimente de fructe de mare. Refrigerați creveții în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Pulpă De Miel, Cu Os
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă smântâna și bulionul de pui într-o oală mare și se fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se amestecă șalota, untul, praful de usturoi și grăsimile. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când grăsimile au absorbit lichidul și sunt groase și netede, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Înfășurați pâinea italiană în folie de aluminiu și puneți-o în cuptorul preîncălzit la căldură, aproximativ 10 minute. Când pâinea este fierbinte și exteriorul este ușor crocant, feliați în triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Italiană
1-1/2 Căni De Bere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tăiați triunghiurile orizontal, așezați-le pe o foaie de copt și periați cu 2 linguri de ulei de măsline. Reveniți la cuptor pentru a prăji, aproximativ 5 minute; scoateți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se toarnă încă 2 linguri de ulei de măsline în tigaie cu picături de slănină și se pune tigaia la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati crevetii pana devin roz si nu mai translucid in interior, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Împărțiți grăsimile între 6 boluri de servire și aranjați creveții fierți în jurul marginilor bolurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Așezați fiecare castron pe o farfurie de servire cu 2 felii de slănină și 2 triunghiuri de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.