Făină Neo - tradițională de creveți și grâu

Făină Neo - tradițională de creveți și grâu
Masa Neo-tradițională de creveți și crupe este o pescatarian felul principal. O porție conține 1317 calorii, 42G de proteine, și 93G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, condimente cu fructe de mare, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Silpancho (Masă Tradițională Boliviană), Tortma Stew - Micul meu răsucire pe o masă tradițională arabă, și Cel mai simplu mod de a mânca acasă – planuri de masă săptămânale {aragaz tradițional și lent} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați creveții într-un castron cu muștar Dijon până când sunt acoperite și presărați cu condimente de fructe de mare. Refrigerați creveții în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă smântâna și bulionul de pui într-o oală mare și se fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se amestecă șalota, untul, praful de usturoi și grăsimile. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când grăsimile au absorbit lichidul și sunt groase și netede, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Înfășurați pâinea italiană în folie de aluminiu și puneți-o în cuptorul preîncălzit la căldură, aproximativ 10 minute. Când pâinea este fierbinte și exteriorul este ușor crocant, feliați în triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați triunghiurile orizontal, așezați-le pe o foaie de copt și periați cu 2 linguri de ulei de măsline. Reveniți la cuptor pentru a prăji, aproximativ 5 minute; scoateți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se toarnă încă 2 linguri de ulei de măsline în tigaie cu picături de slănină și se pune tigaia la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati crevetii pana devin roz si nu mai translucid in interior, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Împărțiți grăsimile între 6 boluri de servire și aranjați creveții fierți în jurul marginilor bolurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Așezați fiecare castron pe o farfurie de servire cu 2 felii de slănină și 2 triunghiuri de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Presărați crupe cu brânză Cheddar mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista