Făină De Pui Cu Zară La Cuptor
Această rețetă face 30 de porții cu 107 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 38 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., masa de pui cu lapte copt la cuptor ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, amestec de salată de varză, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Lapte Copt La Cuptor, Fâșii De Pui La Cuptor {Masă Prietenoasă Cu Congelatorul}, și Pui De Lapte Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.goliți amestecul de salată de varză într-un castron mediu.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi. Acoperă. Dați la frigider până când este gata de servit.
Așezați amestecul de acoperire, condimentele de pasăre și piperul în punga de agitator. Închideți punga; agitați ușor pentru a amesteca.
Umeziți puiul cu zară, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui piept de pui. Scuturați ușor excesul de zară.
Adăugați 1 sau 2 bucăți de pui în punga de agitator; se agită până se acoperă uniform.
Așezați într-un singur strat în tava de copt căptușită cu folie de 15x10x1 inci. Aruncați punga și orice amestec de acoperire rămas.
Coaceți 20 min. sau până când puiul este gătit (170F).
Se servește cu salată de varză și cartofi dulci.