Făină de porumb-Sundaes Cookie cu fructe calde
Făină de porumb-Sundaes Cookie cu fructe calde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 526 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Făină de porumb-Sundaes Cookie cu fructe calde, Făină de porumb-Sundaes Cookie cu fructe calde, și Înghețată Caldă De Pere.
Instrucțiuni
Bateți împreună untul și zaharurile într-un castron mare cu un mixer electric până la palid și pufos. Bateți în ou, vanilie, praf de copt, sare, scorțișoară și cardamom.
Adăugați făină și făină de porumb și amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Înjumătățiți aluatul și bateți în 2 discuri (aluatul va fi foarte moale). Se răcește, învelit în folie de plastic, cel puțin 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți 1 bucată de aluat între 2 foi de hârtie de ceară până la 1/4 inch grosime.
Scoateți foaia de sus de hârtie de ceară și se taie 3 cookie-uri cu cutter canelat, lăsând decupaje în loc. Înlocuiți hârtia de ceară.
Rolați bucata de aluat rămasă și tăiați încă 3 fursecuri în același mod. Răciți ambele bucăți de aluat până când sunt ferme, aproximativ 15 minute.
Transferați cu grijă fursecurile pe o foaie mare de copt Ungară și păstrați-le la rece. Reroll resturi între 2 foi de hârtie de ceară și taie 2 mai multe cookie-uri (pentru un total de 8; veți avea 2 suplimentare în caz de rupere).
Transferați pe foaia de copt cu alte fursecuri.
Coaceți cookie-urile în treimea superioară a cuptorului până când marginile sunt maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Transferați la un raft și praf cu zahăr de cofetărie.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, apoi adăugați zahăr brun și suc de lămâie și gătiți, amestecând, până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Se adauga fructe si bourbon (daca se foloseste) si saut, amestecand ocazional, pana cand fructele sunt fragede, aproximativ 5 minute (sosul va fi rosu).
Așezați 1 prăjitură pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert și praf din nou cu zahăr de cofetărie. Puneți niște fructe calde peste fiecare prăjitură, apoi acoperiți cu o lingură de înghețată.
Aluatul se poate răci până la 8 ore (peste noapte).Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș (de preferință staniu) la temperatura camerei 1 săptămână.