Făină de porumb, jalape Olifto și biscuiți proaspeți de porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați făină de porumb, jalape Olifto și biscuiți proaspeți de porumb. Această rețetă servește 12. O porție conține 157 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, unt, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ pizza cu porumb proaspăt, roșii prăjite și usturoi murat cu crustă de făină de porumb, Paste cu Cilantro jalape Pesto, porumb proaspăt și roșii, și Biscuiți Din Făină De Porumb Cherry.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, făina de porumb, praful de copt și sarea într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă porumbul și piperul.
Adăugați zară, amestecând doar până la umezeală (aluatul va fi ușor lipicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 2 sau 3 ori cu mâinile ușor făinoase. Puneți aluatul într-un cerc de 9 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați aluatul în 12 pene, tăind aluatul, dar nu prin aluat.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.