Făină de porumb Crusted cuptor prăjit somn (Ww Core)

Făină de porumb Crusted cuptor prăjit somn (Ww Core)
Făină de porumb Crusted cuptor prăjit somn (Ww Core) este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 173g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1353 calorii. Pentru $18.61 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte fără grăsimi, semințe de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somn Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb, Somn Cu Crustă De Făină De Porumb, și Somn Cu Crustă De Făină De Porumb.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Înveliți o foaie de copt cu gătit spray.In un castron puțin adânc combină făina de porumb cu toate condimentele sub formă de pudră enumerate. Într-un al doilea bol adăugați laptele și sosul fierbinte (dacă doriți).Dragați fileurile de somn curățate în lapte, apoi înmuiați-le în stratul de făină de porumb pe ambele părți. Poate fi necesar să apăsați puțin pentru a vă asigura că făina de porumb aderă la pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați fileurile acoperite pe foaia de copt și dați blaturilor o lovitură ușoară de spray de gătit pentru claritate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
ShotShot
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți timp de 15 minute, până când sunt fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească un minut înainte de servire.Farfurie cu 1/4 sparanghel și o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista