Făină De Porumb-Biscuiți Cu Fructe De Pădure
Cornmeal-Berry Scones ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 150 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, căpșunile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Făină De Porumb-Biscuiți Cu Fructe De Pădure, Cheddar-Biscuiți Din Făină De Porumb, și Biscuiți Din Făină De Porumb Cu Miere.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425. Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit sau tapetați cu hârtie pergament de gătit.
Se amestecă făina, făina de porumb, 2 linguri de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, coaja de portocală și sarea într-un castron mare.
Tăiați untul folosind blenderul de patiserie, doar până când amestecul arată ca niște firimituri grosiere. Se amestecă 1/2 cană de lapte de soia și sucul de portocale doar până când făina este umezită. Îndoiți căpșunile.
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă. Frământați de 6 până la 8 ori pentru a forma o minge. Împărțiți în jumătate; formați în două runde de 6 x 1/2 inch pe foaia de cookie.
Periați rundele cu 1 lingură de lapte de soia și presărați cu 1 până la 2 linguri de zahăr.
Tăiați fiecare rundă în 6 pene.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când blaturile se rumenesc ușor. Pene Separate; serviți cald.