Făină de ovăz la cuptor II

Făină de ovăz la cuptor II
Ovăzul copt II ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 396 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3537 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ouă, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Fulgi De Ovăz Stafide Coapte Fulgi De Ovăz Simplu, Fulgi De Ovăz Stafide Cookie Fulgi De Ovăz Coapte, și Fulgi De Ovăz Cookie Fulgi De Ovăz Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați ovăzul, zahărul brun, scorțișoara, praful de copt și sarea. Bateți în lapte, ouă, unt topit și extract de vanilie. Se amestecă afine uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista