Făină de ovăz la cuptor Easy Maple Nutella
Ușor de arțar Nutella fulgi de ovăz la cuptor ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 275 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, amestecul de trasee, nutella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Făină De Ovăz Cu Mere-Arțar La Cuptor, Apple Maple fulgi de ovăz coapte cu fructe de padure, și Făină de ovăz cu arțar și zahăr brun rapid și ușor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Pulverizați o tigaie pătrată de 8 inci (20 cm) cu spray de gătit pentru legume.
Într-un castron mare, combinați ovăzul, zahărul, scorțișoara și praful de copt. Într-un castron separat, bateți ouăle, laptele și extractul de arțar; se amestecă în amestecul de ovăz doar până se combină.
Ori în fructe și se toarnă în tigaie.
Se presară deasupra cu amestec de traseu.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când testerul introdus în centru iese curat.
Se lasă să se răcească 10 minute.
Se servește cu o lingură (15 mL) dollop de Nutella nr.