Făină De Ovăz La Cuptor Amish

Făină De Ovăz La Cuptor Amish
Fulgi de ovăz coapte Amish ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 360 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de gătit rapid, ou, lapte cald și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Făină De Ovăz La Cuptor Amish, Amish Fulgi De Ovăz Whoopie Plăcintă Cookie-Uri, și Brioșe Cu Tărâțe De Ovăz (Amish Friendship Bread Starter) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele opt ingrediente; se amestecă bine.
2
Se întinde uniform într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când marginile se rumenesc. Lingurați imediat în boluri; adăugați lapte. Se acoperă cu fructe și / sau zahăr brun, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista