Făină de ovăz cu nuci pătrate de caise

Făină de ovăz cu nuci pătrate de caise
Ai nevoie de un mic dejun lacto ovo vegetarian? Făină de ovăz cu nuci pătrate de caise ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 34 de cenți per porție. O porție conține 160 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsimi. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Dacă aveți sare, ovăz de modă veche, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor spectaculos de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pătrate de caise cu fulgi de ovăz, pătrate de prăjitură cu brânză cu nuci și pătrate cu trufe de ciocolată și scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pulverizați fundul și părțile laterale ale unui vas pătrat de copt de 8 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pulsați nucile pecan într-un robot de bucătărie până se toacă grosier, de 3 până la 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați ovăz, făină, zahăr brun, scorțișoară, bicarbonat de sodiu și sare; puls de 3 până la 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Presărați cuburi de unt deasupra amestecului de făină-ovăz. Pulsați până când untul este de mărimea unei mazăre mici, de 3 până la 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Întindeți 1/2 din amestec de ovăz în fundul vasului de copt pregătit, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Întindeți conserve de caise peste amestecul de ovăz la 1/4 inch din margine. Acoperiți cu amestecul de ovăz rămas și apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când devine auriu, 35 până la 40 de minute. Se răcește înainte de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista