Făină de ovăz cu nuci pătrate de caise
Ai nevoie de un mic dejun lacto ovo vegetarian? Făină de ovăz cu nuci pătrate de caise ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 34 de cenți per porție. O porție conține 160 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsimi. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Dacă aveți sare, ovăz de modă veche, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor spectaculos de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pătrate de caise cu fulgi de ovăz, pătrate de prăjitură cu brânză cu nuci și pătrate cu trufe de ciocolată și scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pulverizați fundul și părțile laterale ale unui vas pătrat de copt de 8 inci cu spray de gătit.
Pulsați nucile pecan într-un robot de bucătărie până se toacă grosier, de 3 până la 5 ori.
Adăugați ovăz, făină, zahăr brun, scorțișoară, bicarbonat de sodiu și sare; puls de 3 până la 4 ori.
Presărați cuburi de unt deasupra amestecului de făină-ovăz. Pulsați până când untul este de mărimea unei mazăre mici, de 3 până la 5 ori.
Întindeți 1/2 din amestec de ovăz în fundul vasului de copt pregătit, apăsând ușor.
Întindeți conserve de caise peste amestecul de ovăz la 1/4 inch din margine. Acoperiți cu amestecul de ovăz rămas și apăsați ușor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când devine auriu, 35 până la 40 de minute. Se răcește înainte de a tăia.