Găluște de pui masă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 472 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de biscuiți/amestec de copt, semințe de țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Găluște de făină de porumb Cilantro Lime în supă de pui Chorizo, Supă de pui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și năut), și Pui Shui Jiao (găluște de pui fiert).
Instrucțiuni
1
Puneți puiul și apa într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți până când puiul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți puiul din ceainic; OS și cub. Întoarceți puiul la ceainic împreună cu ceapa, țelina, morcovii, semințele de țelină, 1 linguriță de salvie și piper. Acoperiți și fierbeți timp de 45-60 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelină
Legume
Morcov
Pui întreg
țelină
Piper
Ceapă
Os
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Pentru găluște, combinați amestecul de biscuiți, laptele, pătrunjelul și salvia rămasă pentru a forma un aluat rigid. Aruncați cu linguri în amestecul de pui fierbinte. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.