Fâșii de pui de bivol la cuptor cu Dip de brânză albastră

Fâșiile de pui de bivol la cuptor cu brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 499 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de brânză, sos Worcestershire, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma biscuiții ritz, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fâșii de pui de bivol cu Dip de brânză albastră, Fâșii De Pui De Bivol Cu Salată De Brânză Albastră, și Pui de bivol și salată crocantă cu inel de ceapă coaptă cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui în 4 fâșii, pe lungime, și puneți-l într-un castron mare. Într-un castron separat, amestecați împreună 1 1/2 căni de zară și sos fierbinte până se omogenizează.
Se toarnă peste pui; se amestecă până când puiul este acoperit. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Faceți baie: într-un castron mediu, combinați smântână, 1/2 cană de zară, brânză albastră, oțet și sos Worcestershire.
Bateți pentru a amesteca bine. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți 2 foi mari de copt cu spray de gătit. Într-un robot de bucătărie, pulsați biscuiții până când sunt zdrobiți.
Adăugați amestecul de condimente și pulsul pentru a combina.
Întindeți amestecul de cracker pe un platou mare.
Scoateți puiul din marinată și dragați cu grijă fiecare fâșie în amestec de biscuiți.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri. ulei la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați jumătate de pui și gătiți, întorcând, până se rumenesc și crocant pe toate părțile, 2 până la 3 minute.
Așezați pe foaia de copt. Repetați cu uleiul rămas și puiul.
Așezați foile de copt în cuptor și coaceți până când puiul este gătit, 8 până la 10 minute.
Serviți puiul fierbinte cu țelină și brânză albastră.