Fâșii de pui cu sos de miere
Fâșiile de pui cu sos de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 450 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pesmet, muștar dijon, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Miere & Sos Fierbinte Benzi De Pui, Benzi De Pui Cu Sos De Soia Cu Miere Dulce Și Lipicioasă, și Fâșii crocante de pui la cuptor cu sos cremos de muștar cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați pielea și oasele de la pui.
Bateți împreună oul și următoarele 2 ingrediente într-un castron; adăugați pui, acoperind bine.
Combinați semințele de susan, firimiturile de pâine și pudra de usturoi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui, sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Așezați puiul pe o foaie de copt ușor unsă; stropiți cu unt.
Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 5 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Se amestecă muștarul, mierea și sosul fierbinte.
Se servește cu fâșii de pui.